Lessen

De lessen worden verzorgd door een Rijksgediplomeerde Aikido leraar en vinden plaats onder deskundige en intensieve begeleiding.

Daito Ryu AikiJuJutsu is geschikt voor iedereen die een interesse heeft in:

  • Fysieke en mentale weerbaarheidstraining
  • Vergroten van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen
  • Conditieverbetering

Het is niet noodzakelijk om al eerder een zelfverdedigingssport (judo, karate, aikido etc.) te hebben gedaan om te starten met Daito Ryu AikiJuJutsu.

Beginners en gevorderden trainen met elkaar. Het beoefenen vam de training gebeurt met respect voor elkaar. Wederzijds respect is onlosmakelijk verbonden met het trainen van de technieken.

De lessen bestaan uit voorbereidende oefeningen, AIKI-principes en natuurlijk het trainen van de vele technieken die er binnen het Daito-Ryu zijn. Het aanleren van ukemi waza (valbreken) is daarbij van essentieel belang.

Trainingen:

(Schoolvakanties vallen hierbuiten).

Locatie Wijkcentrum Xiejezo
Grote Beerstraat 10
3331 TB Zwijndrecht.

  • Woensdag van 17.00-18.00 uur
  • Zaterdag van 08.00-11.00 uur
Locatie Budocentrum Sliedrecht
Maaslaan 6
3363 CJ Sliedrecht.

  • Dinsdag 20.30-21.45 uur - dojo 1

Geïnteresseerd in Daito-Ryu Aiki JuJutsu?

Zin om ook een keer mee te trainen, dat kan. Je kan gratis meedoen voor een proefles. Als je dit iets lijkt kan je voor € 10,-- vier lessen meedoen zodat je een goed beeld krijgt wat Daito-Ryu Aiki JuJutsu is en wat het jou kan brengen. Het is niet noodzakelijk om voor de eerste lessen een judopak te hebben. Je kan gewoon in een lange trainingsbroek en een shirt met lange mouwen meedoen.
Meldt je vooraf wel even aan via email.